Alla inlägg den 23 september 2009

Av maria - 23 september 2009 00:45

Åhh vilket härligt träningspass det blev med Q! Han måste vara en av de mest arbetsvilliga 4,5 åringar som finns - försöker hela tiden och vill göra rättGlad


Började med uppvärmning på longeringsvolten och det såg väl sådär ut, han blir lång och ostadig innan han är uppvärmd + att han är lite oinspirerad på lina. Sen jazzar han igång på töm! Han gillar att få uppgifter på töm, lite tempoväxlingar, början på omvänd sluta och lätt öppna, halvhalter, sidvärts och galoppfattningar på volt. Han blir lättare och lättare i framkärran, sätter bakbenen mer och mer inunder sig och han skummar nöjt om munnen efteråt.


Vi ska väl ta o visa den där tränaren eller hur Q?Flört Efteråt en hemresa med härlig dansk och amerikansk musikmix på DK radio P4 CPH - min nya favvokanal i bilen! Man hinner filosofera en del bakom ratten hem, avkopplande helt enkelt.


Väl hemma så får Q gå in i boxen för lite mer hö och vila innan det är dags att gå ut i den ljumma kvällen igen, i hagen med resten av gänget. Under tiden han äter så fixar jag med de andra; nordisflickans lååånga man och lugg behövs redas ut o ryktas - hon är en riktig pärla, go o glad jämt! Sen är det dags för ryktning av dunbollarna - tyvärr också lite att tvätta o smörja på M:s man, han har utvecklat eksem och har emellanåt en eländig klåda. Har försökt med de mesta men tvätt med kallt vatten o specialshampoo + aloe vera tvätt efter det verkar vara det enda som lindrar lite i a f.


Nej, nu är det gonatt här på gården - ska se om jag kan lyckas få in en bild på Q här också.

Ha de gottGlad


    


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards